Hoppa till sidans innehåll

Påskläger 2018

06 MAR 2018 13:21
Två veckors påsklovsläger för alla, från nybörjare till elit, med topp tränare! Viktor och Marina Kudryavtsev, Tatiana Loginova, Danil Yefimtsev och Romain Gazave kommer arbeta som tränare under vårt påsksläger.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2018 11:20

Konståkningsläger för alla, från nybörjare till internationell elit, med fokus på kvalité!

Plats/Dagar:  

 Två perioder av kvalitetsträning med meriterade tränare från torsdag den 29/3 till söndag 8/4

Vikingahallen, Träkvistavallen, Ekerö

ca tider kl.9-15, Exakta tider för varje grupp kommer meddelas så fort vi har tagit emot anmälningar och stämt av schemat med tränarna.

Test på söndag 8/4 kl.15-18

Tränare/koreografer:

Det är med stor glädje som vi kan presentera Viktor Kudryavtsev, Marina Kudryavtseva, Danil Yefimtsev och Tatiana Louginova som tränare under vårt påsksläger. 

Viktor Kudriavtsev

Den legendariske Viktor Kudryavtsev har tränat fram många stora namn i världseliten och anses tillhöra de bästa tekniktränarna i världen. Viktor tar endast åkare med trippel-trippel hopp. Inga krav på tränare som vill askultera för Viktor.  Ett ypperligt tillfälle för Stockholms tränare att få fortbildning på hemmaplan!

Marina Kudryavtseva

Som åkare har Marina tagit många guld som i Sovjetiska och internationella mästerskap. Från 1974 har Marina tillsammans med sin man Victor Kudryavtsev arbetat som tränare och har fått fram flera generationer av framstående konståkare som tog pallplatser på stora mästerskap bl.annat Igor Pashkevish, Elena Sokolova, Julia Soldatova, Ivan Rigini, Alexandr Uspenskij och många flera.

 Danil Yefimtsev 

Danil arbetar som huvudtränare i EkeröKK och föreningen Skating&Dance Academy. Danil kommer ursprungligen från Ukraina där han har tävlat på landslagsnivå. Efter sin aktiva karriär turnerade Daniil med de professionella is-showerna, bl.annat med den världsberömda Holiday on Ice och Bolshoy on Ice. Danil har högsta akademiska tränareutbildning från sitt hemland och har arbetat som tränare i Ukraina, Dubai och på Island. Danil har svensk steg 3A tränareutbildning om domareutbildning. Han är dessutom utbildad yoga instruktör.

Tatiana Loginova

Tatiana är utbildad vid pedagogiska universitetet i S:t Petersburg och har arbetat 30år som tränare i Ryssland med landslagsåkare på junior- och senior nivå. De senaste 20år har Tatiana bott och arbetat som tränare i Sverige. Tatiana har haft åkare uttagna till Ungdomslyftet och ISU projektet. Hon är känd som väldigt duktig hoppteknik tränare. Tatiana arbetar i Tyresä konståkningsförening.

Romain Gazave

Romain3

Romain är en flitigt anlitat och internationellt eftertraktad tränare och koreograf från Frankrike. Romain kan bokas för privata lektioner och koreografi (program finslip och nya program)

Tränings alternativ

På schemat står stil och steg-bågåkning, teknikträning, programåkning samt privata lektioner/koreografi. Vi erbjuder flera olika träningsalternativ:

- 1 ispass per dag (endast för skridskoskola upp till märke 8)

- 2 ispass per dag (tävlings åkare)

- Vuxen grupp 2 ispass per dag

- askultation för Viktor Kudryavtsev för tränare och äldre åkare (askultationsintyg kan ges)

Om ni har problem med anmälningsformuläret, går det bra att göra anmälan via e-mail till: This is a mailto link
Antal platser är begränsad, först till kvarn.
Obs! Anmälan är bindande.
Bästa hälsningar Ekerö KK

 

Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

 

Instagram

Postadress:
Ekerö Konståknings Klubb - Konståkning
Lubova Vodolazska, Torsbergsvägen 8
17975 Skå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info