Hoppa till sidans innehåll

Påskläger 18-22/4 2019

03 FEB 2019 19:53
Favorit i repris! Påsklovsläger med topp tränare och koreografer! Det är med stor glädje som vi kan presentera Viktor Kudryavtsev, Marina Kudryavtseva, Danil Yefimtsev och Ludmila Kaluzhna som tränare under vårt påsksläger.
  • Skapad: 03 FEB 2019 19:53

Konståkningsläger för alla, från nybörjare till internationell elit, med fokus på kvalité!

Plats/Dagar:  

 Kvalitetsträning med meriterade tränare från torsdag den 18/4 till måndag 22/4

Vikingahallen, Träkvistavallen, Ekerö

ca tider kl.8-18, Exakta tider för varje grupp kommer meddelas så fort vi har tagit emot anmälningar och stämt av schemat med tränarna.

Ev. test på måndag 22/4 kl.16-18 om intresset finns

Tränare/koreografer:

Det är med stor glädje som vi kan presentera Viktor Kudryavtsev, Marina Kudryavtseva, Danil Yefimtsev och Ludmila Kaluzhna som tränare under vårt påsksläger. 

Viktor Kudriavtsev

Den legendariske Viktor Kudryavtsev har tränat fram många stora namn i världseliten och anses tillhöra de bästa tekniktränarna i världen. Viktor tar endast åkare med trippel-trippel hopp. Inga krav på tränare som vill askultera för Viktor.  Ett ypperligt tillfälle för Stockholms tränare att få fortbildning på hemmaplan!

Marina Kudryavtseva

Som åkare har Marina tagit många guld som i Sovjetiska och internationella mästerskap. Från 1974 har Marina tillsammans med sin man Victor Kudryavtsev arbetat som tränare och har fått fram flera generationer av framstående konståkare som tog pallplatser på stora mästerskap bl.annat Igor Pashkevish, Elena Sokolova, Julia Soldatova, Ivan Rigini, Alexandr Uspenskij och många flera.

 Danil Yefimtsev 

Danil arbetar som huvudtränare i EkeröKK och föreningen Skating&Dance Academy. Danil kommer ursprungligen från Ukraina där han har tävlat på landslagsnivå. Efter sin aktiva karriär turnerade Daniil med de professionella is-showerna, bl.annat med den världsberömda Holiday on Ice och Bolshoy on Ice. Danil har högsta akademiska tränareutbildning från sitt hemland och har arbetat som tränare i Ukraina, Dubai och på Island. Danil har svensk steg 4 tränareutbildning om domareutbildning. Han är dessutom utbildad yoga instruktör.

Ludmila Kaluzhna

Liudmila är 30 år gammal och kommer från Ukraina där hon bl a har gått universitetsutbildning med inriktning mot konståkningstränare och hon är även utbildad inom sjukgymnastik.

Liudmila har tio årig erfarenhet som konståkningstränare i Ukraina, Bulgarien och Spanien. Från den här säsongen är Ludmila anställd som tränare i föreningen Skating&Dance Academy.

Romain Gazave

Romain3

Romain är en flitigt anlitat och internationellt eftertraktad tränare och koreograf från Frankrike. Romain kan bokas för privata lektioner och koreografi (program finslip och nya program)

Tränings alternativ

På schemat står stil och steg-bågåkning, teknikträning, programåkning samt privata lektioner/koreografi. Vi erbjuder flera olika träningsalternativ:

- 1 ispass per dag (endast för skridskoskola upp till märke 8)

- 2 ispass per dag (tävlings åkare)

- Vuxen grupp 2 ispass per dag

- askultation för Viktor Kudryavtsev för tränare och äldre åkare (askultationsintyg kan ges)

Om ni har problem med anmälningsformuläret, går det bra att göra anmälan via e-mail till: This is a mailto link
Antal platser är begränsad, först till kvarn.
Obs! Anmälan är bindande.
Bästa hälsningar Ekerö KK

 

Skribent: Tatiana Nordebäck
Epost: Adressen Gömd

 

Instagram

Postadress:
Ekerö Konståknings Klubb - Konståkning
Lubova Vodolazska, Torsbergsvägen 8
17975 Skå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info