Hoppa till sidans innehåll

Juluppvisningar 2014

03 DEC 2014 12:12
På lördag 6/12 kl.15 har vi uppvisning i Allhallen. På söndag den 7 december kl.10 är det gemensam avlutning i Träkvista.
  • Skapad: 03 DEC 2014 12:12

På lördag den 6 december kl.15 har vi uppvisning i Allhallen under välgörenhetsevent i kampen mot Ebola. Barnen kommer visa Luciatåget på skridskor :) och till det behöver de har på sig Lucia/julinspirerade kläder (exempelvis något vit, röd eller glittrigt) och ta med elljus.

Obs! Knyt upp eller klipp de långa Lucia linnen, annars blir det svårt att åka skridskor i de och barnen kommer snubbla.
På söndag den 7 december kl.10 är det dags för att visa upp Lucia tåget igen. Alla barn som tränar med oss (oavsett vilken dag/tid) ska vara med! Gärna Lucia kläder, elljus och lite glitter även den dagen. Ta också med hela tjocka släkten och vänner :-)

Vi kommer bjuda på kaffe och saft. Medtag gärna fikabröd, eller pepparkakor vi är väldigt tacksamma för det.


På söndag den 7 december har vi träning kl.9-9:50 som vanligt.
Det blir även märkestagningar för de som missade det förra tillfället. Barnen får säga till sin tränare om de vill testa. Märken kommer finnas att köpa från styrelserepresentant, 50 kr styck. Läs mer om de olika märken på vår hemsida https://www1.idrottonline.se/EkeroKonstakningsKlubb-Konstakning/Skridskoskolan/Skridskoskolemarken/
OBS! Vuxen grupp tränar kl.9-9:50 den 7/12 istället för 10-10:50!

OBS! Inga nötter i ishallen eller i bakverk pga svår nötallergi.
Skribent: Styrelsen

 

Instagram

Postadress:
Ekerö Konståknings Klubb - Konståkning
Lubova Vodolazska, Torsbergsvägen 8
17975 Skå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info